Detailed Notes on خواص عسل
Detailed Notes on خواص عسل
Blog Article
حرف تازه. ۵ آذر ۱۴۰۱. بایگانیشده از اصلی در ۲۹ نوامبر ۲۰۲۲. دریافتشده در ۳ دسامبر ۲۰۲۲.
مقابله با زخم معده: تحقیقات نشان داده اند که عسل می تواند در تسریع فرآیند ترمیم زخم های معده مؤثر باشد و به عنوان یک درمان تکمیلی در کنار داروهای معمولی در درمان زخم معده مورد استفاده قرار گیرد.
عسل دارای خواص ضد التهابی و تسکین دهنده است که می تواند به کاهش این علائم کمک کند.
مصرف مقدار کمی عسل به طور مداوم می تواند از تحریک و التهاب معده جلوگیری کند و از درد معده آرام بخشی کند.
همچنین در مطالعهای که در کشور خودمان بر روی ۴۸ بیمار دیابتی نوع۲ به مدت ۸ هفته به منظور شناسایی فواید عسل برای دیابت انجام شد نتایج زیر حاصل شد.
بهبود گوارش: عسل دارای آنزیم های معده ای مثل آمیلاز و کاتالاز است که به بهبود عملکرد سیستم گوارش کمک می کنند.
بقراط پدر پزشکی و بنیانگذار طب یونان ۲۵۰۰ سال پیش در مورد عسل چنین گفتهاست: هر دارویی از مواد غذایی درست میشود و متعاقب آن هر غذایی نیز جانشین دارو میگردد، عسل پاسخگوی این دو شرط است.[نیازمند منبع]
†درصدهای تقریبی ارائه شده برای افراد بزرگسال از روی مرجع مصرف رژیم غذایی هستند. منبع: مرکز داده غذای وزارت کشاورزی آمریکا
در میان انواع عسل های موجود در بازار عسل کنار به علت داشتن مواد معدنی سرشار و همچنین خواص ویژهای که دارد، معمولا برای تقویت قوای جنسی مردان توصیه میشود.
عسل در اساطیر و ادیان نیز جایگاه خاصی داشت و more info به عنوان نمادی از شیرینی و خوشایندی در انسانیت شناخته می شد.
به هر حال، اگر شما تصمیم به استفاده از عسل به عنوان یک راهکار ممکن برای کاهش علائم آلرژی دارید، باید از این نکات توجه کنید:
اما اگر قصد دارید از عسل به تنهایی برای ماسک استفاده کنید، کافی است مقداری عسل طبیعی را روی پوست خود بمالید و بعد از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آن را با آب ولرم بشویید.
این ویژگی ها باعث می شود که عسل به عنوان درمانی در موارد مختلف از جمله عفونت ها و زخم ها استفاده شود.
همچنین استفاده بیش از حد عسل میتواند باعث بالا رفتن سطح قند خون در افراد شود و باعث بروز مشکلاتی به ویژه برای افراد دیابتی شود.